Itt a nyár - üzletünk minden kertészkedőt vár

Itt a nyár - üzletünk minden kertészkedőt vár

A nyári kert egyrészt pihenést és kikapcsolódást nyújt a tulajdonosának, másrészt rengeteg feladattal is jár. A kertészkedés nem csak munka, hanem sokak számára kikapcsolódást, relaxációt, a nyugodt gondolkodás idejét is jelenti, nem beszélve a gondozott kert nyugtató hatásáról. A kertészkedés akkor jelent igazi kikapcsolódást, ha ahhoz megfelelő eszközeink is vannak: kerti szerszámok, öntözéshez szükséges eszközök, a kártevők ellen megfelelő készítmények, stb.

Szerencsére Nádudvaron és környékén minden szükséges terméket be tud szerezni egy helyen a Mezőgazdasági Áruházban, ahol nem csak a termékek széles választéka várja, hanem kollégáink szaktanáccsal is tudnak segíteni. Ha bizonytalan, hogy egy kártevő ellen hogyan védheti meg növényeit vagy egy-egy feladathoz milyen szerszámot válasszon, kollégáink segítenek Önnek. 

Cégünk igyekszik mindig a legújabb és legjobb minőségű eszközöket beszerezni, hogy Önnek ne kelljen már ezzel törődnie. Üzletünkben kényelmesen, jó parkolási lehetőséggel, klimatizált helyiségben vásárolhat, sőt, ha elfáradt, kényelmesen meg is pihenhet, hogy végig tudja gondolni, mire van szüksége...